Klik på et holdnavn for beskrivelse

 • Hold 01: Old Stars (Seniormotion). Mandag kl. 15.45 - 17.15 Open or Close

   

  v/ Maybrit Vorbjerg Nielsen

  Der arbejdes med grundgymnastik, hvor alle kroppens muskler vil blive rørt i et afbalanceret tempo og styrke til god og glad musik. Vi bruger forskellige småredskaber som elastikbånd, redondobold m.m. Har du behov for flere kræfter, større overskud, fornyet livsmod og velvære, så er det lige holdet for dig.

  Efter den fysiske træning går vi i caféen eller mødelokalet og synger en sang eller to, får noget information, fortæller en lille historie eller vits og får os et forhåbentligt godt grin.

  Ingen aldersbegrænsning.

  Maybrits holdning til gymnastik:

  God og grundig undervisning, hvor hele kroppen skal bruges fra top til tå, ved at kombinere forskellige stilarter inden for idræt, bl.a. legemomenter. Det skal først og fremmest være sjovt, socialt og svedende at gå til gymnastik!

  Pris: 800 kr. 

  Maybrit Vorbjerg Nielsen:

  Alder 57, er uddannet sygeplejerske, gift, 3 voksne børn og bor i Løgten. Har gået til gymnastik siden 4 års alderen, ledet børnehold fra 14 års alderen, elev på Ollerup Gymnastik Højskole 1981-82, gået på diverse rytmehold i Aarhus og Skødstrup. Været medlem af gymnastikbestyrelsen i 17 år, haft dameholdet 'All over' i 14 år og seniorgymnastik i 9 år. Maybrit har løbende deltaget på inspirationskurser i dans, funk, redondobold, pilates, yoga & senior idræt mm.

 • Hold 02: Springbanditterne, springdrenge 1. - 2. klasse. Mandag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til springdrenge 1. 2

  v. Jannie Yde og Annie Bahnson

  Springbanditterne
  Drengespring – ”Forbudt for tøser”


  Er du dreng og går i 1. - 2. klasse efter sommerferien og har du lyst til at komme og springe og lege, så er dette hold noget for dig.
  Vi skal øve os på forskellige spring som håndstand, vejrmøller, kraftspring, salto og flere andre spring på måtte, trampolin og airtrack. Vi kan også finde på at lege med lidt akrobatik.
  Udover det skal vi lege, lave styrkeøvelser, øve balancen og have det rigtig sjovt med hinanden.

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.


  Janni Yde Jensen
  Bor i Skødstrup med sin mand og tre drenge på 4, 7 og 10 år. Er uddannet og arbejder som lærer, underviser blandt andet i idræt. Har tidligere trænet både mor/far/barn-hold, spring-rytme og voksenhold i aerobic i det midtjyske. Hun glæder sig til at prøve kræfter med at planlægge nogle gode og udfordrende timer kun for drenge.

  Annie Bahnson

  Annie havde en barndom som konkurrencegymnast på bom, i barre og over hest. Senere har hun gået på alle former for rytme/spring-hold og haft en fest med at snurre rundt i luften. Nu går hun mest bare på hænder og slår en salto i havetrampolinen i ny og næ.

   

  Hjælpetrænere:
  Sofus Bahnson og Marius Busk Horne

   

 • Hold 03: Damemotion. Mandag kl. 17.00-18.15 Open or Close

   

  v/ Anni Jacobsen

  Det skal være hyggeligt, sjovt og lidt hårdt at gå til motionsgymnastik. Alle muskler bliver rørt og styrket - også lattermusklen. Konditionen bliver forbedret.

  Vi bruger redondobolde, små håndvægte, brede elastikker og shippetove. 

  Vi kommer rundt om hele kroppen. Effekttræning giver stærkere og sundere krop – og er holdningskorrigerende. Kropsbevidsthed, balance og bækkenbunden er også vigtige elementer i træningen. Vi slutter af med 10 minutters afspænding.

  Man bliver glad og i godt humør af motion. Kom og vær med, så du selv kan opleve det.

  Pris: 800 kr. 

  Anni Jacobsen

  Anni har haft hold i Skødstrup Gymnastik i 30 år. De seneste mange år for dette damemotionisthold. 

 • Hold 04: Hyggespring: Sping, leg og hygge - Fra 6. klasse. Mandag kl.19.30-21.00 Open or Close

  2018 Hyggespring   2018 Hyggespring 2

  v/ Nicklas Hjaltelin og Jonas Dalsberg Jørgensen

  Hyggespring er et hold for unge mennesker, som kan lide at bevæge sig sammen med venner og veninder.

  Der er intet krav til niveau, holdet er for alle.
   
  Vi vil hver mandag åbne for gymnastiksalen, med mulighed for at ”hænge ud”, springe, hygge og meget mere.
   
  Der vil til hver ”træning” være 2 uddannede springinstruktører, som kan hjælpe med spring, parkour, akrobatik og leg.
   
  Hver træning starter med en grunddig opvarmning, og der er også ofte indlagt et styrkemodul under træningen. Ellers er rammerne vide, da der er fokus på medbestemmelse, og det skal være de unge der i vidt omfang bestemmer, hvad der skal ske.
   

  Nicklas Hjaltelin

  Nicklas er 26 år og springgymnast gennem mange år. Det er sjette år Nicklas har hold i Skødstrup. Han har tidligere haft springhold både i Lystrup og Thorsager. Nicklas er uddannet pædagogisk assistent og er ansat i Skødstrup Skoles SFO.

  Jonas Dalsberg Jørgensen

  Jonas er 25 år og har været aktiv udøver inden for forskellige akrobatiske dicipliner såsom springgymnastik og parkour i over 10 år. Han elsker at arbejde kreativt og begejstres af alt, der har med spring at gøre. Jonas underviser også i parkour i trampolinparken Rush Aarhus og har også tidligere været instruktør i Svendborg. Han er derudover certificeret i sikkerhed inden for springmodtagning - bla. Springsikkerkurserne Måtte & Trampet 1 (SMT1) og Måtte 2 (SM2).

   
  Plads til 20-25 deltagere på holdet - som træner i gymnastiksalen.
   
  Pris 900 kr. incl. gymnastikdragter/-tøj til opvisningen. 
 • Hold 05: Puls & styrke. Tirsdag kl. 19.00 - 20.15 Open or Close

   

  thumb IMG 5907 1024

  v/ Dorthe Præstegaard

  Vi starter timen med balancetræning og en god opvarmning på stepbænken, så vi kan få pulsen lidt op og musklerne i gang.

  Så skal kroppen tones med styrketræning med kroppens egen vægt eller redskaber som bodybar, redondobold eller elastik. Der vil være pulssekvenser på stepbænken mellem styrketræningsøvelserne, så pulsen holdes oppe. Til slut igen lidt balance og en god udstrækning, så vi kan holde musklerne smidige. Det hele til god musik og med godt humør.

  Alle er velkomne - nybegyndere, øvede, unge, gamle, tykke, tynde.... Det vigtigste er godt humør og lyst til at røre sig. Vi ses!

  Dorthe Præstegaard:  

  Dorthe har været step-bodytoning-instruktør gennem en del sæsoner, både vinter og sommer. Før det var hun instruktør for de 5-årige Hoppelopper. Dorthe finder det udfordrende og sjovt at lære noget fra sig, som man i mange år selv har dyrket på forskellige hold. God træning med godt humør er nøgleordene.

 • Hold 21: Badutspringerne (0. klasse). Tirsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

     2018 Badutspringerne 2   2018 Badutspringerne

  v/ Hanne Busk Poulsen

  Igen i år er der fart over feltet, når Badutspringerne indtager gymnastiksalen.

  Badutspringerne er for alle børn - både piger og drenge i 0. klasse. Her er udfordringer for alle. Kan du lide spring og leg er Badutspringerne lige noget for dig!

  Badutspringerne får brugt hele kroppen. I løbet af timen er pulsen oppe, og kinderne bliver røde. Med udgangspunkt i forskellige typer lege styrker og træner vi alle de forudsætninger, der skal til, for at blive en god springer. Sidst men ikke mindst vil vi igen i år på en varieret bane af redskaber bryde endnu flere barrierer, så vi bliver gode til alle de basale Badutspring – håndstand, vejrmølle, forlæns rulle, baglæns rulle og salto.

  Bare kom/bliv sendt fra SFO. Bring din bedste ven! Vi glæder os til at begejstre jer!

  Badutspringshilsner

  Fra Hanne, Line, Josefine, Therese og Gitte 

  Hvad vægter Hanne i gymnastikken:

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Hanne kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau får sig bevæget i alle planer. 

  Forventninger:

  Når Hanne starter et nyt hold, sender hun altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor hun fortæller, hvad hun lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

  Pris: 600 kr. indcl T-shirt til opvisning.

   

  Hanne Busk Poulsen

  Hanne er gift og har 3 børn på 11, 15 og 17 år. Alle er eller har været aktive i gymnastikforeningen. Hanne er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er hun uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Hanne har i Skødstrup Gymnastikforening haft hold siden 2007, hvor hun startede med at have sine egne børn med på holdet. Hun har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold på 5-8 år.

  Hjælpetrænere

  Line Kjær, Josefine Skov, Therese Hougaard og Gitte.

   

 • Hold 22: Familiegymnastik med forældre (3-5 år). Tirsdag kl. 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Familiehold   2018 Familiehold 2

  v/ Hanne Busk Poulsen

  Dette hold henvender sig til alle børn i 3 – 5 års alderen og deres forældre. Har I allerede gået på et almindeligt mor/far barn hold, er jeres barn endnu ikke helt klar til at gå på et hold alene, eller kunne du som forælder bare godt tænke dig at få dig rørt 1 time om ugen, få sved på panden og nyde en dejlig stund med dit barn? Så er dette lige holdet for jer.

  Vi skal med udgangspunkt i grundmotorikken synge, lege, lave rim og remser, knokle, tonse, tumle, danse og lege med småredskaber. Hver gang slutter vi af med en sej redskabsbane.

  Dette er et familiehold, hvor alle bidrager til, at det bliver en sjov og hyggelig time med gang i den. En time, hvor I nogle gange er meget sammen med jeres eget barn, men hvor aktiviteterne nu, hvor børnene er blevet ældre, også af og til lægger op til, at I laver tingene hver for sig – måske endda mod hinanden.

  Kort sagt en time, hvor alt kan ske!

  Mit største mål er, at forældre og børn får en fælles inspirerende og sjov oplevelse med gymnastik!

  Hvad vægter Hanne i gymnastikken:

  Det skal være sjovt og rart at gå til gymnastik. Det vigtigste er, at gymnasten får en oplevelse af det fællesskab og den glæde, der er forbundet med at gå på et gymnastikhold. Hanne kan godt lide at skabe nogle gode rammer for bevægelse, så alle på deres niveau får sig bevæget i alle planer. 

  Forventninger:

  Når Hanne starter et nyt hold, sender hun altid et brev ud til alle gymnasterne, hvor hun fortæller, hvad hun lægger vægt på i træningen, hvordan undervisningen er bygget op, og hvilke forventninger, der er til gymnasterne. Så ved alle, hvad de møder op til.

  Pris: 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Hanne Busk Poulsen:
  Hanne er gift, har 3 børn på 12, 16 og 18 år. Alle er eller har været aktive i gymnastikforeningen. Hanne er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Derudover er hun uddannet Motorikvejleder og har adskillige kurser indenfor gymnastik. Hanne har i Skødstrup Gymnastikforening haft hold siden 2007, hvor hun startede med at have sine egne børn med på holdet. Hun har primært været instruktør for Familiehold og Børnehold 5-8 år.

   

   

 • Hold 23: Pilates. Tirsdag kl. 17.45-19.00 Open or Close

  v. Marianne Hvid Jørgensen

  Pilates = Smidighed - balance - stabilitet - styrke

  Pilates er en effektiv grundtræning for alle.

  Pilates er en træningsform, med fokus på at skabe en stærk, smidig og udholdende kropskerne gennem målrettet træning af ryg og mave. Vejrtrækningen bruges til at understøtte øvelserne, som foregår roligt og kontrolleret primært på måtte – siddende, liggende, stående.

  Fordele ved Pilates:  

  • Forebyggelse af skader
  • Forbedret balance og koordination
  • Flot kropsholdning og forbedret kropsbevidsthed.

   

  Marianne Hvid Jørgensen:

  Har boet i lokalområdet i 24 år og været med i gymnastikafdelingen enten som gymnast eller underviser på forskellige hold 23 år.

  Marianne er fysioterapeut, arbejder på sygehus og nyder at være aktiv i fritiden.

 • Hold 24: Stjernespringerne (Piger 3. - 5. klasse). Tirsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Stjernespringere   2018 Stjernespringerne 2

  v/ Karin Hansen og Janne Lynggaard Kjær

  Stjernespringerne er et hold fyldt med energi og glæde. Et hold for alle der har lyst til at lave gymnastik og spring. Der vil blive lagt vægt på grundlæggende motoriske færdigheder som fx styrke, og balance, rotation og rulle for at opnå fornemmelse for egen krop, og på sigt at kunne udføre flotte og spændstige spring.

  Ud over vejrmøller, kraftspring og saldo m.fl., vil der også blive trænet akrobatik, hoppet i sjippetov, lavet stafetter, rytmisk læring og andet sjov, som vi varierer i løbet vinteren.

  Vi forventer at børnene har masser af springenergi og lyst til at deltage i fællesskabet på holdet. Vi glæder os. 

  Pris 850 incl. gymnastikdragt til opvisning.

   

  Karin Stroustrup Hansen
  Karin har været med på holdet i flere sæsonner dels som hjælpetrnber og dels som instruktør. "At se at noget lykkedes og at opleve pigernes succesoplevelser er med til at jeg igen og igen har lyst til at være med på instruktørsiden. Jeg har altid haft interesse for foreningsgymnastikken, og det har gennem årene givet mig mange glæder og oplevelser. Det er også noget af det jeg gerne vil give videre". 
  Janne Lynggaard Kjær
  Denne sæson er Jannes 3. på stjernespringerne som hjælpetræner. "Jeg synes det er enormt fedt og energigivende, at se hvordan pigerne udvikler sig henover vinteren for at stråle til forårsopvisningen. Derudover går min egen datter på holdet, og den ældste af mine døtre træder til som unghjælper på holdet, så tirsdag aften er blevet vores fælles åndehul i en travl hverdag".
   
  Kasper Friis
  Kasper er 37 og bor i Hjortshøj med sin hustru og to springpiger på 5 og 7 år. "At lave gymnastik og lykkedes med nye bevægelser og spring giver fantastisk følelse og er meget motiverende. Jeg elsker selv at springe det kroppen stadig tillader, men ellers er det meget givende at hjælpe nye gymnaster videre deres individuelle udvikling".

  Unge hjælpetrænere:

  Stine Mandrup Frøslev

  Camilla Lynggaard Kjær og

  Benjamin Fredensborg

   

   

 • Hold 25: Mandemotion. Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  v/ Henrik Hansen

  Kom og få sved på panden og pulsen op! 

  Det handler om styrketræning, kondition og smidighed. Der arbejdes med små håndvægte og egen vægt. Det er en blanding af styrketræning fra boksning, Cross gym og cirkeltræning. Kort sagt en god gang træning der styrker hele kroppen.

  Træningen er for alle mænd, som har lyst til at røre sig, og vi får rørt alle muskler i kroppen.

  Træningen er udfordrende! Men der er plads til alle, der kan tåle at få sved på panden.

  Pris 750 kr. 

   

 • Hold 26: Indoor Cycling (voksne M/K). Tirsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  2018 exercise bike

  v/ Rune Kure

  Indoor Cycling er en sjov, inspirerende og hård motionsform for dig, som vil forbedre din udholdenhed og øge din forbrænding. Det foregår på hold på specialkonstruerede cykler, som indstilles til den enkelte deltager, så alle kan være med. Der køres forskellige intervaller, hvor man står, sidder, accelererer,  træder tungt, træder let mm.

  Det bærende element i timen, ud over instruktøren, er musikken. Musikken er en god blanding med vægt på melodiøs rock med god bund.

  VIGTIGT! Der kan både bruges cykelsko med klamper (LOOK, de store røde), eller almindelige sko, da der forefindes Step-in-adapter.

  Stemmingen på holdet er uhøjtidelig og nede på jorden med plads til alle, øvede samt nybegyndere. 

   

  Rune Kure:

  Rune elsker at være fysisk aktiv. Han løber og har kørt Indoor Cycling i mange år. 

  Rune tog DGI Indoor Cykling, instruktøruddannelsen i 2014 og har været instruktør i SSF i 4 sæsoner. Han har pt også Indoor Cycling hold i Hornslet. 

  Rune er 45 år og bor i Skødstrup med kone og 4 børn.

   

 • Hold 28: Girl Power, Dans og rytme 4. - 5. klasse. Tirsdag kl. 16.00 - 17.15 Open or Close

   2018 GirlPower   2018 Girl Power 2

  v. Maja Gaardsted

  Elsker du at danse og bevæge dig til de nyeste hits? Så er Girl Power lige noget for dig!

  Girl Power er et dansehold for energiske piger, som går i 4. og 5. klasse.'

  Vi danser mange forskellige genrer - Hiphop, Showdance, Moderne og mange flere. Vi øver os på rytme og koordination, samtidig med at vi hygger os i hinandens fællesskab - det er nemlig det vigtigste, at vi har det sjovt sammen.

  Pris: 600 kr. incl. T-shirt til opvisnig.

   

  Maja Gaarsted

  Maja er 15 år gammel og var også instruktør på Girl Power i sidste sæson. Maja har selv danset i 5 år og prøvet forskellige stilarter af. Hun ser frem til en spændende sæson med forhåbentlig en masse danseglade piger. 

  Hjælper

  Helle Boel

   

 • Hold 41: Rytme og spring - drenge og piger 0. - 1. kl. Onsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Rytme dans 0. 1. kl. 2   2018 Rytme spring 0. 1. kl.

  v. Pernille Pedersen Hauge og Tina Damgaard

  Holdet er for børn fra 0. - 1. klasse der elsker at bruge kroppen, springe, lege og bevæge sig til musik.

  Vi har fokus på de gymnastiske grundøvelser igennem lege, små rytmiske serier og redskabsbaner. Vi er i gymnastiksalen, og vil ud over lege og rytme, bruge tid på basis-spring som bl.a. håndstand, ruller, saltoer, vejrmøller samt forøvelser til b.la. flik flak og overslag.

  Det bliver en time med god musik, leg, sjov, rytme, spring, fart over feltet og udfordringer på børnenes niveau.

  Til første træning sender vi et brev med gymnasterne hjem, vedr. alt det praktiske og lidt mere om holdet.

  Pris 700 kr. incl. gymnastikdragt til opvisning.

   

  Pernille Pedersen Hauge og Tina Damgaard

  Vi bor begge i Skødstrup, hvor vi også har haft vores børn (2 hver) på gymnastikhold . Vi har begge to mange års erfaring inden for gymnastik både som udøvere og som instruktører. Det er andet år, vi er instruktører på dette hold. 

  Hjælpetrænere

  Karin og Andrea Engholt Sejersen, Josefine Jespersen og Nanna Skov Egelund

   

   

   

 • Hold 42: Mini Crew, Rytme og Spring 3. - 4. kl. Torsdag kl. 18.15 - 19.15 Open or Close

  2018 Mini Crew    2018 Mini Crew 2

  v. Olivia Miranda Andersen og Laura Møller

  Kan du godt lide at danse, og elsker du samtidig af lave gymnastik? Har du lyst til at lære nyt og være en del af et fælleskab om gymnastik, dans og spring, så er Mini Crew lige noget for dig!

  Vi kommer til at lære en masse anderledes og sjove danse, som bliver inkluderet under gymnastiske koncepter. Til nogle træninger har vi mest fokus på dans og får lært nogle seje danse, ens vi til andre træninger fokuserer på gymnastikken og bruger hele kroppen på en anden måde.

  Vi kommer til at udfordre os selv - både fysisk og personligt - for vi er et hold, hvor der er fokus på både det soiale og fysiske. Vi håber rigtig meget, at I har lyst at være med.

  Du behøver ikke at være en erfaren gymnast eller have gået til gymnastik før. Du skal bare være klar til at have det sjovt.

  Du får pulsen op og får brugt hjernen!

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Laura og Olivia
  Laura og Olivia er henholdsvis 17 og 16 år, og går i gymnasiet.

  De har kendt hinanden i 11 år og har været hjælpetrænere sammen i Skødstrup Gymnastik i fire år. De kender hinanden godt og er gode til at arbejde sammen, og var også Mini Crews instrultørmakkere sidste år.

  Olivia har gået til gymnastik i 11 år på forskellige hold, senest på Skødstrup Springerne. Olivia har rymisk gymnastik i årene og elsker at danse.

  Laura er en erfaren danser og gymnast, og elsker at træne og lære børn gymnastik.

  De ser frem til selv at 'stå ved roret' den kommende sæson og bruge af deres solide hjælpetrænererfaring.

  Holdet træner i Multisalen
  Periode: 30.08.2017-21.03.2018

 • Hold 43: Tumletroldene 3-4 år med forældre. Onsdag kl. 17.00-18.00 Open or Close

   2018 Tumletroldene 1   2018 Tumletroldene 2

  v. Vicki Dannemand

  Tumletroldene er et hold hvor vi skal lege, gå på tæer, tumle, synge, hoppe, grine, balancere, kravle op og ned og meget mere.

  Vi skal have det sjovt og bevæge os til en masse god musik, samtidig med at vi får sved på panden – det gælder både børn og voksne.
  Hver time starter med en kombination af sanglege og gymnastiklege, hvor der er fokus på at styrke og fremme børnenes motoriske udvikling.

  Vi skal udfordres på en sej redskabsbane, hvor vi også lærer at slå kolbøtter, både forlæns og baglæns, lave håndstand og hoppe fra trampolin. Timen slutter af med afslapning.


  Mit mål er at børn og forældre får en sjov og aktiv oplevelse, hvor der også er plads til hyggestunder og nærvær med den voksne.

  Vicki Dannemand:
  Vicki har tidligere været instruktør i Skødstrup Gymnastik. Hun startede med at have sit første børnehold sidste år og har mod på at fortsætte. Vicki er 41 år og er sygeplejerske af uddannelse. Hun har boet i Skødstrup i 19 år, og har børn der, også har gået til gymnastik de sidste mange år.

  Hjælpetræner:

  Sofie Amalie Dannemand

   

   

   

 • Hold 44: Springdrengene 3. - 6. klasse. Onsdag kl. 18.00-19.30 Open or Close

  2018 Springdrengene 3. 5. kl.    2018 Springdrengene 4    

  v/ Axel Vølcker og Morten Holm Mortensen

  Er du dreng, går i 3. til 6. klasse og har lyst til at lære spring helt fra bunden - eller har du gået til spring før, så kom med på vores hold. Vi laver forskellig sjov opvarmning til god musik og leger nogle sjove lege - nogen gange også sørøverleg. Og så skal vi lave redskabsbaner med forskellige springopstillinger, bl.a. forlæns & baglæns salto, vejrmøller, araberspring og flik-flak.

  Målsætning er at have det rigtig sjovt med springgymnastik – at styrke motorikken og få større armmuskler – og at vise respekt for og tage hensyn til hinanden.

  Forventninger til den enkelte dreng

  • at kunne forstå og modtage en fælles besked

  • at være motorisk alderssvarende

  • at kunne fokusere på springindlæring

  • at der ikke er behov for særlige hensyn

   Trænerteamet forbeholder sig ret til at give den enkelte gymnast en pause af kortere eller længere varighed, hvis reglerne i gymnastiksalen ikke overholdes.

   

  Pris 775 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Axel Vølcker:

  Har været instruktør på drengehold igennem en længere årrække og er meget engageret i at lære drengene noget spring – og at de har respekt for andre børn og voksne.

   

  Morten Holm Mortensen:

  43 år. Underviser bl.a. i Idræt i Gymnasiet. Morten blevet en del af foreningen i kraft af, at børnene er med. Han har som "lidt" yngre været springgymnast og hjælpeinstruktør på div.

   

  Hjælpetrænere

  Peter Egtoft og Nikolaj Vølcker

  2018 Springdrengene 3. 5 kl. 3   2018 Springdrengene 3. 5. kl. 2

   

 • Hold 45: Cross-Fit Onsdag kl. 19.30-20.30 og lørdag kl. 09.30-10.30 Open or Close

   cross fit 1      cross fit 2

   v./Christian Froejk 

   

  Med udgangspunkt i Crossfit verdenen træner vi udholdenhed, høj puls og styrke.

  Træningen består af en række øvelser og serie fra Crossfit, der varierer fra gang til gang.

  Der vil altid være mulighed for skalering af øvelserne. Alle kan være med, så længe man kan lide hård træning.

  Se mere om hvad vi laver og hvem vi er på: https://www.facebook.com/Skødstrup-X-fit-331775873612076/

   

  Vi træner både onsdag og lørdag.

  Pris 1.000 kr.

 • Hold 46: Zumba - Dance Fitness. Onsdag kl. 19.30-20.30 Open or Close

  hold46

  v/ Lucy Moli

  Holdet er for alle aldre og alle niveauer. Zumba Fitness / Dance fitness er til dig, som ønsker at blive strammet lidt op. Du behøver ikke at kunne danse for at deltage. Det er den traditionelle Latinsk dance tilsat lidt ekstra krydderi, som giver stor fedtforbrænding. Der er fokus på alle store muskelgrupper (knæ, arme, hofte mave, ryg, baller og lår), samtidig med at pulsen kommer op. Vi danser forskellige stilarter som samba, cumbia, regueton, Merengue, rumba, cha cha cha, og forskellige dansestile: Jive, Rock'n, Twist, Disco osv.

  Du glemmer, at du motionerer, får pulsen op og sved på panden med masse af energi til glad musik og kommer i super godt humør. For dig som døjer med knæ, hofte og lænd, vil du have mulighed for at få indflydelse på din led-bevægelighed i træningen.

  Jeg glæder mig til at danse Zumba og dance fitness med unge som ældre.

  Lucy Moli:

  Lucy er certificeret ZumbaFitness - og Dance Fitness- instruktør.

 • Hold 47: Rytmelopperne, Rytme og Dans Mix 0. - 1. klasse. Onsdag kl. 15.45 - 16.45 Open or Close

   

  2018 Brug til Rytmelopperne

  v. Vicki Dannemand


  Rytmelopperne er for dig der går i 0. eller 1. klasse, og som har lyst til en super sjov time med fed musik, sved på panden og højt humør.

  Vi skal danse og lave rytmiske serier blandet med lidt gymnastik. Vi skal bruge en masse energi, mens vi hygger og sammen skaber et fællesskab med plads til alle. Det er et hold for alle uanset niveau. 


  Målet er at børnene gennem dans, leg og musik, lærer nogle grundlæggende dansetrin, øger deres smidighed, styrker deres motorik og balance samt forbedrer rytmesansen.

  Kom og vær med, hvis du elsker at lege, danse og lave rytmiske serier til fed musik.

  Pris 600 incl. T-shit til opvisning.


  Vicki Dannemand
  Vicki har tidligere været instruktør i Skødstrup Gymnastik på Tumletroldene, som hun fortsætter med igen i år - og har som barn og ung dyrket gymnastik og dans.

  Vicki er 41 år og er sygeplejerske af uddannelse. Hun har boet i Skødstrup i 19 år, og har børn der, også har gået til gymnastik de sidste mange år.

  Hjælpetræner:

  Sofie Amalie Dannemand

   

 • Hold 48: Dans og Styrke +18 kvinder - Onsdag kl. 18.30 - 19.30 Open or Close

  IMG 0697   Malene Dans og Styrke 18

  v. Malene Thorsager

  Kom i form med dans og styrke - i fællesskab med efterfødsels- og andre +18-kvinder.

  På dette hold laver vi styrke og danseserier, der får såvel pulsen som humøret helt i top.

  Der vil blive lavet nogle simple danseserier med mulighed for gode gamle ”moves”, god musik og masser af power. Styrketræningen vil være varierende og forsøgt lavet på en sjov måde, mens der arbejdes gennem alle muskelgrupperne på skift.

  Har du brug for at komme i form og blive strammet lidt op - uanset om du er gravid eller ej, om du lige har født eller ej, så kom og vær med sammen med andre 18+ kvinder, der synes fælles og humørfyldt træning og dans er fedt og sjovt. Timen er et afbræk i hverdagen og kan give grobund for nye bekendtskaber.

  Du behøver ikke at have danset før - eller have udpræget rytmisk sans. Det vigtigste er, at du har lyst til at give den max power til "det-er-ikke-til-at-stå-stille-til-musik".

  Lad gymnasiepensum passe sig selv for en stund, tag dine veninder, din nabo eller mødregruppe under armen og få et aktivt frirum sammen med dem, slip fra opvasken... Der er mange god grunde!  Kom og prøv det af.

  Aldersgruppe: 18+
  Opvisningshold: Nej
  Obligatorisk fremmøde: Nej

  Malene Thorsager Hjaltelin

  Malene er 23 år gammel og har været en del af SSF gymnastikforening i snart 5 år. I november sidste år, fødte Malene en pige, og kan næsten ikke vente med at komme i gang med at dane og undervise efter sin barsel.

  Malene ønsker at have netop dette hold, da hun er passioneret og motiveret for at dele glæden ved at komme i form igen med dans. Malene har været danse/rytme-instruktør i 11 år for forskellige aldersgrupper og i forskellige genrer. Hun underviser også i Lystrup Svømmehal, hvor hun har Agua Fitness-hold. I dagtimerne studerer Malene til at blive bioanalytiker.

   

 • Hold 61: Spilopperne 2-4 år med forældre. Torsdag kl. 16.00-17.00 Open or Close

  2018 Spilopperne   2018 Spilopperne 2

  v/ Jannie Thorup

  Dette hold er for alle 2-4 årige, som gerne vil have en sjov time med mor eller far. Der lægges vægt på samarbejde mellem barn og forælder.  Det skal være udfordrende og sjovt. Med udgangspunkt i de grundmotoriske færdigheder skal vi hoppe, danse, synge, lave rim og remser, tonse og tumle. I vil blive introduceret for de småredskaber, der findes blandt sportsforeningens redskaber. Hver time afsluttes med en sjov og sej redskabsbane, hvor de grundmotoriske færdigheder igen vil blive udfordret.


  Vil du have det sjovt sammen med dit barn, mens I begge får bevæget jer og brugt kroppen, er dette holdet I skal vælge.

  Jannie Thorup:
  Jannie er 32 år gammel, gift og har to piger på 6 og 8 år. Hun er uddannet pædagog og arbejder i en integreret institution. Jannie har haft dette hold i tre år. Hun er blevet bidt af det og er rigtig glad for at have holdet og møde så mange skønne små gymnaster hver uge. I år er Janne også blevet uddannet til naturtræner, og har et hold om onsdagen for 14+, der træner udenfor MIdtpunKtet. 

 • Hold 63: Springpigerne 1. - 2. kl. Torsdag kl. 17.00-18.00 Open or Close

  2018 Springpigerne 2   2018 Springpigerne

  v/ Gitte Refsgaard og Heidi Vindbæk Andersen

  Holdet er for piger i 1. og 2. Klasse, der er vilde med rytme og spring.

  Vi vil styrke grundøvelser som vejrmøller, håndstand og ophop.  I løbet af året bygger vi på med flik flak og salto mm.

  Grundstenene bliver smidighed, styrke og samarbejde. Hver måned vælger vi en øvelse, der får særlig opmærksomhed, som vi også lægger op til, at børnene leger videre med udenfor gymnastiksalen.

  Vi forventer at barnet kan tage imod en kollektiv besked og er indstillet på holdsport.

  Vores største mål er succesoplevelser for hvert enkelt barn, og derfor er der plads til børn på flere niveauer.

  Pris: 775 kr. incl. gymnastikdragt til opvisning.

   

  Gitte Refsgaard og Heidi Vindvæk Andersen

  Begge bor i skødstrup med deres familier og har været aktive instruktører i Skødstrup Gymnatik i en årrække. 

  Hjælpetrænere:

  Nanna Hjort og Emma Møberg

   

   

 • Hold 64: Parkour - Fra 4. klasse. Mandag kl. 18.00-19.30 Open or Close

   Parkour   Parkour 2

  v/ Jonas Dalsberg Jørgensen & Mathias Brun Aagaard

  Parkour er en bevægelsesdisciplin, hvis formål er at komme fra punkt A til B på så effektiv vis som muligt. På holdet vil der være fokus på basisteknik inden for parkour - afsæt, landinger og teknikker til at komme forbi hindringer (såkaldte 'vaults'). Vi skal også lege med spring og stunts, som vi kender dem fra actionfilmene. Det foregår som udgangspunkt på bløde underlag og med trænernes hjælp, men man skal selv have modet til at tage springet.

  Hvis man gerne vil lære at lave seje parkoursaltoer, som fx sidelæns salto ('sideflip') eller baglæns salto ned fra en mur, anbefales det, at man også går til gymnastik ved siden af for at lære saltoteknik.

  Pris 775 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Jonas Dalsberg Jørgensen:

  Jonas er 25 år og har været aktiv udøver inden for forskellige akrobatiske discipliner såsom springgymnastik og parkour i over 10 år. Han elsker at arbejde kreativt og begejstres af alt, der har med spring at gøre. Jonas underviser også i parkour i trampolinparken Rush Aarhus og har også tidligere været instruktør i Svendborg. Han er derudover certificeret i sikkerhed inden for springmodtagning - bla. Springsikkerkurserne Måtte & Trampet 1 (SMT1) og Måtte 2 (SM2).

  Mathias Brun Aagaard:

  Mathias har dyrket springgymnastik, da han gik på efterskole i 2013-2014. Udover dette har han 3 års erfaring inden for parkour, både som udøver og som træner for parkourhold i Rush Aarhus. Mathias elsker at blive udfordret og er altid klar på at kaste sig ud i noget nyt.

  Se mere om parkour og spring på Jonas' og Mathias' træningsprofiler på: www.instagram.com/jonasdalsberg/ og www.instagram.com/mathiasbrunaagaard/ 

  Jonas:

  thumb jonas læser 1024

  Mathias:

  Mathias in action

   

 • Hold 65: Starlight, Rytme/Dans 3. - 4. klasse. Torsdag kl. 16.00 - 17.00 Open or Close

  2018 Brug til Starligt

  v. Marie Hartvigsen og Mille Lindblad

  Som deltager på Starlightholdet kommer du til at lave en masse sjove lege og danse.

  Vi laver nogle rytmiske danse i showdance-genren, der får pulsen op og får udfordret jeres rytme i kroppen.

  Vi håber, at vi kan smitte jer med sjove og gode oplevelser fra dansens verden. Programmet ligger allerede klar, og vi glæder os til at komme i gang. 

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Marie Hartvigsen og Mille Lindblad

  Mille og Marie går på Skødstrup skole i 8. klasse.

  De kender hinanden godt og har gået til dans i tre år. Både i Skødstrp Gymnastik og Let’s Dance i Risskov.

   
 • Hold 66: Stjernedrys, Rytme og Dans 2. - 3. klasse. Torsdag kl 17.00 - 18.00 Open or Close

  2018 Brug til Stjernedrys

  v. Sara Graulev Rasmussen

  Er du vild med at ryste kroppen, grine, øve fede moves og bare at fyre den maks af?

  Så er Stjernedrys lige noget for dig! Her er der fokus på at lave de fedeste koreografier, få pulsen op, men ikke mindst at få et smil på læben.

  Vi danser forskellige stilarter, som bla. Hip Hop og showdance.

  Du behøver ikke at være erfaren danser for at være med, hvis bare du har mod på at lære noget nyt, skabe et fælleskab og give den gas!

  Vi håber super meget, at du har lyst til at være med på en fed sæson med os på Stjernedrys.

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisning.

   

  Sara Graulev Rasmussen

  Sara er 17 år gammel og starter på gymnasiet efter sommerferien. Hun har danset hele sit liv på flere forskellige danseskoler - bla. Planum, Dance Action og Let’s Dance. Hun har tidligere været instruktør i Skødstrup Gymnastik for Mini Crew før efterskoleophold, men er nu totalt klar på at give den gas med Stjernedrys!

  Hjælpetræner

  Marie Horn er 12 år gammel, og går i 7. klasse på Skødstrup Skole efter sommerferien. I år er vi så heldige at have hende som hjælpetræner på holdet, hvilket er hendes tredje år, som hjælpetræner. Hun er en super energisk og sød pige, som elsker at danse! Da hun var 10 år gammel gik hun selv på Saras hold, og startede derefter hos Let’s Dance hvor hun har gået i 2 år.

   

 • Hold 67: Dans, dans, dans (voksne kvinder). Torsdag kl. 20.00-21.30 Open or Close

  2018 Torsdagsdans   2018 Torsdagsdans 2 1 

   v/ Annie Bahnson

   Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi.

  Vi kombinerer dansetrin fra mangeforskellige genrer blandt andet salsa, reggaeton, funk, disko, jazzballet og rytmiskgymnastik. Vi laver både lette serier, som vi bruger til opvarmning og længere lidt merekomplicerede serier, som vi finpudser og viser til forårsopvisningen.

  Vi er et legende hold, der godt tør prøve ting af. I koreografierne kan du forvente alt mellem at rulle rundt nede på gulvet og være i spring oppe under loftet, og vi tager gerne
  hele salen i brug og arbejder med rum og retning. I opvarmningen kan du forvente, at vi kommer hele kroppen igennem, og det kan også foregå ved forskellige lege eller stikbold.


  Du slipper heller ikke for den ledeste styrketræning, der måske vil give dig baller af stål og ternet mave eller bare meget ømme muskler fredag morgen!


  Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen.


  Grib chancen og dans dig glad og varm hver torsdag aften, så bliver der solskin selv på den mest triste og grå novemberdag!.


  Målgruppe: Kvinder ca. 25+

  Pris 850 kr. incl. T-shirt til opvisning.


  Annie Bahnson:

  Har været instruktør på dette hold gennem en årerække. Anni er uddannet folkeskolelærer, men arbejder nu med ord og bevægelse gennem sit dynamiske forfatterskab. Hun har både trænet børn og voksne i Skødstrup. Der er krudt i Anni og altid fart over feltet på en uformel måde.

  Holdet træner i Multisalen

 • Hold 71: Hoppelopperne 5 år uden forældre. Fredag kl. 15.30-16.30 Open or Close

  2018 Hoppelopper  2018 Hoppelopper 2

  v./ Signe Dahlgreen og Marie Thornemann Kaspersen

  Holdet er for børn, der skal prøve at gå til gymnastik alene uden mor og far for første gang. Det er ikke et krav at man har gået til gymnastik tidligere. Vi skal have det sjovt med leg og bevægelse, og der er plads til både vildbasserne og de lidt forsigtige.

  Vi skal øve os i at slå koldbøtter - forlæns og baglæns - opstart til vejrmøller, stå på hovedet og stå på hænder. 

  Vi skal arbejde med at koordinere bevægelser til musikken, og dét at gøre ting på samme tid i en gruppe. Børnene skal øve sig i at modtage, forstå og udføre en besked i en gruppe gennem fælles aktiviteter og øve sig i at stå i kø. Der skal selvfølgelig også være tid til sjov med musikken, leg med faldskærm og hoppe på et ben. 

  Ved sæsonafslutning deltager holdet i forårsopvisningen.

  Pris 600 kr. incl. T-shirt til opvisningen.

   

  Signe Dahlgren

  Signe er til dagligt arkitekt. Hun bor i Skødstrup med mand og 2 børn. Hun har tidligere været træner for tumletroldene.

  Marie Thornemann Kaspersen

  Marie er sygeplejerske og læser lige nu videre til sundhedsplejerske. Hun bor også i Skødstrup med mand og to børn.

  Hjælpetrænere:

  Naya Linton , Asta Dausen og Joanne Hove Joensen

   

 • Hold 72 - Aktive familier indendørs. Forældre og børn 4- 10 år (men lidt yngre og ældre kan også sagtens være med). Søndag kl. 10.00 -11.00 Open or Close

  IMG 9863

   Instruktører: Iben Kierkegaard, Joan Ilsø Sørensen, Sidsel Oksbjerg og Mette Hyldborg Knudsen

   

  Aktive familier er et tilbud, som kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien.

  Tænger I til en time med sved på panden og sjov og leg sammen som familie, så er Aktive Familier lige holdet for jer.

  Hver søndag mødes vi i gymnastiksal eller hal og leger, tonser og styrketræner. 

  Med lege, som kan udøves på sværs af alder, køn og niveau, ønsker vi at udfordre både børn og voksne fysisk, motorisk, og kognitivt - samtidig med at vi får nogle gode grin.

  Dette er altså ikke en gymnastiktime, men en træningstime for både store og små. Formålet er at være sammen, more sig og bruge sin krop.

   

  Aktiviteterne er differentierede, så vi garanterer, at både børn og voksne får masser af motion og sved på panden – nok er det sjov leg, men pulsen kommer helt sikkert op at ringe for både store og små. Vent bare at se!

  Sjov, spændende og legende samt lærerig træning

  Mulighed for at være aktive sammen – børn og voksne

  Leg og træning, hvor alle kan være med, og hvor alle får god motion

   

  Træn, leg og grin med dine børn.

  Målgruppen er familier med børn i alderen 4 -10 år, men der er også plads til lillebror kan være med og at storesøster får udfordringer. 

   

  Søndag kl. 10-11 i Gymnastiksalen/Den gamle hal

  Pris: Kontingent 110 kr. per familie (som betales ved tilmelding på Webkontingent.dk)

  Derefter koster det 40 kr. pr. gang pr. familie (betales ved fremmøde på MobilePay) 

   

   

 • Hold 72: Aktive Familier i det Fri (Familier med børn mellem 4 og ca. 10). Søndag kl. 10.00 - 11.00 Open or Close

   

  Et tilbud, som kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien.

  Aktiviteterne er differentierede, så vi garanterer, at både børn og voksne får masser af motion og sved på panden – nok er det sjov leg, men pulsen kommer helt sikkert op at ringe for både store og små. Vent bare at se!

  Sjov, spændende og legende samt lærerig træning

  Mulighed for at være aktive sammen – børn og voksne

  Leg og træning, hvor alle kan være med, og hvor alle får god motion

  Masser af frisk luft, fede fælles oplevelser og smil på læben

  Træn, leg og grin med dine børn. Der er plads til 50 børn og deres forældre. 

  Hvem: Træningen henvender sig til familier med børn mellem 4-10 år, men er de lidt yngre eller ældre går det nok også. 

  Hvor: Vi træner ved skolen og MIdtpunKtet (mødested er asfaltbanen ud for Cafe F&F)

  Da vi skal være ude, husk da at tage tøj på, som passer til vejret (hue, handsker osv.). Tøj man kan bevæge sig i og som gerne må blive beskidt. 

  Der er 4 instruktører tilkoblet holdet, som skiftes til at tilrettekægge træningen.

  Pris 300 kr. pr. familie 

 • Hold 73 - De små, men rå. 1,5 - 3 år med forældre. Søndag kl. 9.00 - 10.00 Open or Close

  hand 838975 640

  Instruktører: Joan Ilsø Sørensen, Anette Hove Joensen og Mette Hyldborg Knudsen

   

  De små, men rå er gymnastik målrettet de mindste.

  Fokus er på fællesskabet mellem barn og forældre, hvor vi sammen skal hoppe, synge, kravle, løbe, klatre, rulle, snurre og balancere. Vi skal samtidig sammen finde glæden ved bevægelse til musik, lære kroppen at kende og styrke samarbejdet gennem brug af småredskaber. Målet er at styrke barnets grundmotorik og give forælderen lidt sved på panden imens.

  På dette hold, er der plads til, at alle er med på deres egne præmisser, men børnene skal kunne gå selv og kunne (eller lære at) indgå i instruktørstyrede aktiviteter.

  De små, men rå ledes af 4 forskelige instruktører, som skiftes til at stå for træningen. Timernes opbygning vil være den samme, så børnene bliver trygge i, hvordan man går til gymnastik. Vi starter med fælles leg og bevægelse til musik, tonser på redskaber i midten af timen - og slutter af igen fælles for at finde ro, inden vi siger farvel.

  Trænerteamet er Joan Ilsø, Anette Hove, Sidsel Oksbjerg og Mette Knudsen. Til sammen har trænerteamet ca. 15 års erfaring som børne- og familieholdstrænere i Skødstrup gymnastik.

   

 • Naturtræning - Træning, leg og tons udenfor. Onsdag kl. 19.00 - 20.00 Open or Close

  2018 Naturtræning   2018 Naturtræning 2

   
  ved Jannie Thorup
  Onsdag kl. 19.00 -20.00
   
   
  Træning i det fri styrker vores fysiske og psykiske velvære!

  Slip alle bekymringer og kom med udendørs.

  Ophold i naturen mindsker stress og udbrændthed, så hvis du mangler ny energi, er dette tilbud lige noget for dig.
  Vi bruger naturen og byens udendørsarealer som træningssal og arbejder med koordination, balance og styrke ved hjælp af stubbe, træer og grene.

  Holdet er for alle, men vi tager hensyn til dig med stress, angst og depression. Sammen oplever vi, hvad motion i naturen gør for vores livskvalitet og velvære.

  Mødested: Asfaltbanen ved MIdtpunKtet (Basketbane ud for Café F&F)

  Pris: 25 kr. per gang, som betales ved fremmøde (MobilePay) + 100 kr. i foreningskontingent.
Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.
Mere info Acceptér Afvis