MANGLER DU ET MENINGSFULDT FRITIDSJOB - SÅ HAR DU NU MULIGHED FOR AT SØGE JOB SOM FAMILIEHJÆLPER!

Hvem er vi?

Time2help formidler og skaber det rigtige match mellem familier, der har brug for hjælp i hverdagen og unge, der har brug for et meningsfuldt og trygt fritidsjob. Det er vores drøm at hjælpe dig med at finde en familie, hvor du har lyst og tid til at arbejde og være, mens du er ung og har travlt med skole, venner, sport og fritid.

Når du arbejder via Time2help forventer vi, at du er engageret, ærlig, smilende, omhyggelig og pligtopfyldende. Det betyder, at du forstår og respekterer det store ansvar, det er, at være en vigtig brik i en families hverdag – og at du gør dig umage.

Du holder af at være sammen med børn, du kan finde ud af almindelige huslige opgaver, er frisk på at lære mere.

Arbejdsopgaverne som familiehjælper bestemmes af og aftales med familien og kan være alle de opgaver, som er med til at gøre familiens hverdag nemmere. 

Det kan være at hjælpe børnene med lektier, passe dem eller hente i institution. Det kan være lettere rengøring – såsom støvsugning, aftørring af flader, rengøring af badeværelser, gulvvask. 

Et job hos en familie er på min. 2 timer pr. gang en eller flere dage om ugen. Familien bor tæt ved din bopæl eller skole.

For at søge et job skal du udfylde ansøgningen på vores hjemmeside www.time2help.dk under FAMILIEHJÆLPER.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

På genhør

Time2help

Hanne Liendgaard

 

læs mere på ungdomssiderne i 8541 -Dit lokale blad (november-nummeret)