Solen skinnede fra en skyfri himmel, og omkring 65 energiske indsamlere gjorde sig klar til at traske ud til de fjerneste kroge af 8541 i en god sags tjeneste. Dagen var søndag den 8. april, og den gode sag var Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling 2018.

Det lykkedes at skaffe indsamlere til alle 46 ruter i Løgten, Skødstrup, Studstrup og Vorre, hvor der sammenlagt blev besøg ca. 4.100 husstande og indsamlet 53.230 kr. (+ donationer via MobilePay, som ikke kan opgøres for 8541 alene). På landsplan blev der indsamlet kr. 32.400.000. Tusind tak, fordi I viste flaget i 8541!

Som sædvanligt havde byens trofaste butikker sponsoreret forplejning til indsamlerne, der fik frugt fra SuperBrugsen, slik fra Netto og kildevand fra Santander Consumer Bank med på turen. Da de kom retur, ventede der dem gulerodsboller fra Bageriet Løgten og Hornslet, kaffe fra Cafax og saftevand samt farmor og farfars hjemmebagte småkager, som efterhånden er blevet en tradition for de trofaste indsamlere.

Det er en sand fornøjelse at være frivillig distriktsleder i en by som 8541, hvor man oplever så stor tilslutning fra både frivillige indsamlere og sponsorer og fra alle jer, der tog så godt imod indsamlerne!

Vi ses igen søndag den 7. april 2019! Hvis du allerede nu ved, at du har lyst til at være med, så send en uforpligtende mail/sms til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 4015 3507,så hører du fra mig i 2019, når planlægningen går i gang.

Af Charlotte Bendix

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2018)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.
Mere info Acceptér Afvis