Café-generationen kender sikkert Rohdes Cafe på Trøjborg og på Frederiks Allé, men det var dengang, og nu hedder det altså Rohdes Cafe i Løgten. Lige ved siden af Siloetten – der, hvor der sidste år var pizzeria for en kort stund. Sygdom tvang pizzariaet til at lukke, og det blev Stine Rohdes held.

Stine, som de seneste ni år har boet med sin mand i Løgten og med hvem hun har fået en søn, længtes nemlig efter at åbne en cafe hjemme i Løgten-Skødstrup. I dagtimerne, vel at mærke, så hun kan være sammen med familien om aftenen.

Det var lange arbejdsdage og -aftener, der gjorde livet surt for Stine i hendes tidligere cafeer, og ikke mindst de seneste par år, hvor hun drev cafeeen i Højbjerg Badmintonklub. Her var der stort set ingen fritid, og Stine blev fysisk slidt ned, så hun var sygemeldt i næsten et år.

Iværksætter i hjertet

Senere søgte hun almindelige jobs, men hjertet var stadig hos iværksætterlivet og cafedrift. Så da pizzariaet måtte lukke, var hun interesseret og fik da også lejemålet hos Lars Sørensen, der ejer bygningerne mellem Siloetten og Superbrugsen.

Stine fik et fordelagtigt lejemål imod at leve med den klausul, at pludselig kan hun blive sagt op igen, hvis ejendommene skal rykkes ned til fordel for et byggeprojekt.

”Hvis det sker, så har jeg fået nogle erfaringer med at drive cafe her i byen, som jeg kan tage med mig til det næste sted,” siger Stine Rohde.

Åben på hverdage

Rohdes Cafe var stadig under renovering, da redaktionen besøgte stedet, men nu, hvor bladet er blevet omdelt, skulle cafeen også være åbnet.

Hun sælger burgere, sandwicher, salater, smoothies, kager, kaffe og brunch, men vil med tiden rette menukortet til, så det passer til kunderne i Løgten/Skødstrup.

Der er både mulighed for at spise i cafeen og tage maden med på farten.

Stine Rohde byder velkommen alle hverdage fra kl. 9.30-17.

 

Tekst: Birger Agergaard. Foto: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2018)

Vi anvender cookies for at sikre dig en bedre service på vores websted, og indsamle ikke personlige brugsoplysninger. Ved accept tillader du os at anvende cookies.
Mere info Acceptér Afvis