Om foreningen

Skødstrup Sportsforening består af 8 underafdelinger; til venstre kan du se hvilke, og samtidig gå direkte til de respektive hjemmesider.

Foreningen består af et forretningsudvalg (FU) på min. 5 personer, som står for den samlende funktion og driften af sportsforeningen. FU er også en del af hovedbestyrelsen (HB), der ligeledes består af alle afdelingsformænd.

Skødstrup Sportsforning holder til i Skødstruphallen, Skødstrup Skoles gymnastiksal, Kaløvigskolens gymnastiksal, fodboldbanerne ved Lærkebakken og Sibirien, samt Studstrup Idrætsanlæg.

Århus Kommunes netop vedtagede budgetforlig lover en ny sportshal/idrætsfaciliteter i Skødstrup, så der venter Skødstrup Sportsforening en spændende udfording de kommende år. Følg med i arbejdet her på hjemmesiden.

Skødstrup Sportsforening kan føre sin historie helt tilbage til 1868, men det var først i 1942 (12. november), at den nuværende struktur for Skødstrup Sportsforening blev etableret.

Mere info Acceptér Afvis